Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bråkdelen av en dag

 

himmelens säckväv hänger
skrapar buskarna grenverk
kommer mig ytterst nära
kinden väts i dugghinnor
stillsamma melodier vaggar
dagen gryr rotar sig gror
luftens gardiner förtunnas
skydrag vaskar blåvalvet
knäskurar så att molnen rivs till trasor släpper igenom nyanser av gult
omfattande tystnad ur svärtan hos bergen i söder
luften avslöjande genomlyst
gråskalans plötsliga skuggor
solens ström i älvens spegel
dagen täljs ut når ända in

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-09 13:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det regnar visst ibland kring ön och på, visst stormar det platsen England är belägen på?
2023-06-09

  Skrivmaskinsskriverska
Det odefinierbara.
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg