Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnan

 

våra andedräkters vågrörelse fyller upp
luftrummet omkring oss
är du den doft jag anar
som inte når hit omedelbart
men fyller luftrummet
så småningom till bredden
näsan registrerar darrar till
och njuter nära närvaron
i den så gott som
knappnålstysta samvaron
vi finns till i
är det en hägring
eller äkta änglaglimmer av regnbågstunna såpbubblor jag noterar runt din gestalt




Fri vers av Per Rydberg
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-17 16:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten är såväl bokmärkt som läst.
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg