Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tummelplats

 

sommarsolens närmanden
möter mig på väg tillbaka
från min dröm sträcker mig
fötter i golv reser mig upp
hjärnan full av bindeord än inget osammanhängande
att foga ihop
bort från sänglinne och filt
in i återuppväckt mildmark
bortom drömskan friges
mina ord och bilder
formas i luftens långdans
världen snuddar mig
öppnar julis doftslingor
får mig att stanna till
vänder mig känner mig
nyfödd i livets flöden
ditt allomfattande ögonblick




Fri vers av Per Rydberg
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-15 13:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert om sommarens härlighet!
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg