Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls...



Det är
farligt att se mot månen
för länge

förledas
att flykta
mot månskärans ljus

tankarna lockar
frestar
och river

slår i bojor

min svaga själ

Rytmen ur mörkret
dunkar
i blodet

bultar
hårt
i
hjärtats rum

farligt så farligt
att lockas o dåras

trollbunden
står jag
i
hetsande puls



BodilSandberg-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-18 09:38



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
favorit
2006-03-19

  tobbä
Härligt! men att du har en svag själ - det kan nog diskuteras!
skönt upplägg, härliga ord!
2006-03-18

  Markattan
"att lockas och dåras", vilken skön rad - och så träffande om månens ibland nästan magiska inverkan. Väl skaldat!
2006-03-18

  curra
Ser alltid för länge på den!
Både härligt och lite mystiskt men samtidigt får man se sig för ja, se till att man inte blir fast där.
Bra skrivet, tycker riktigt mkt om den här! :)
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg