Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det en ny fas i livet att börja tänka tillbaka?


Barndom

Hur mycket kan man minnas?
jag minns hur jag bad min mor
spela fur Elise på pianot varje kväll

jag minns henne läsa
Klas Klättermus
jag minns min far

ta bort skägget på metalldelar
han tagit hem

jag minns framförallt
de fantastiska lekar jag
och mina kamrater hade

på ängen

Jag minns min äng med värme




Fri vers av Bengt VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-08 19:49



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Man minns mer och mer från sin barndom ju äldre man blir.
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP