Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första haiku - försök.


under tak

regnet på rutan

vattendroppars knackande

min barndoms trygghet




Bunden vers (Haiku) av LindaBirgitta
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-09 11:07



Bookmark and Share


  petter rost
Aj och oj - jag anar, ser, att denna pärla inte är nybörjartur. Det tog inte en sekund för mej att få syn på mitt pojkfönster, mörkret och regnet där utanför. Och dropparna på rutan och blecket, deras otydbara meddelande...
2014-02-16

  Epione VIP
Den var ju jätte bra, jag är inget Haiku fan alls men denna gillar jag.
2014-02-10

  Ponkla
Den var bra!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta