Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nav

 

porträtt du skapat saknar kön

är det så du vill ha det, för

det är bara en berättelse

där du gömmer dig

kan inte ord skydda

från mig

du bjuder ut nav som du sa en gång

magdansen skrynklar tiden

det är mig din pipa siktar på




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-09 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch