Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 9 Februari: Protester och hot efter giraffdöd


Stackars giraff, skyll dig själv människa

 

 

Varför fungerar inte min ”lillhjärna” mellan benen

är testosteronet för lågt på grund av ekot i grenen

Är jag hjärtlös när jag inte förstår giraffattackerna

egentligen förstår jag att det är synd om stackaren

 

Men reella ”storhjärnan” letar efter de uteblivna attackerna

letar efter de svenska själarna som försvarar låginkomststackarna

Anfaller höginkomstrovdjuren som plågsamt avrättar fattiga i nöd

är en giraff intressantare än en självmordspilot med aktivitetsstöd

 

Giraffer, feminism, makt och pengar får ständiga uppgraderingar

är djurens tårar värda sin vikt i ovetskapen om dessa värderingar

Jämställdhetsismens tanke verkar inte existera i någon mänsklig vrå

i utförsäkringarnas och skilsmässornas Sverige blir alla alltför blå




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-10 03:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland ser man stenar men inte berget.
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP