Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Versionerna

Var nog aldrig så förtjust i den här versionen
Aldrig riktigt kunnat koppla in
Den känns ju helt förvrängd

Som ett surrande lock för öronen
Med vaggande rörelser
Saktar versionerna ned
Krockar ibland

Samtidigt som den stora metaversionen
Ökar sitt expanderande
Trots sin redan oändlighet

Väldigt oklart vad som hör till gårdagen
Och vad som händer precis nu
Plötsligt har de bytt plats:
Nära och långt bort

Något har knuffat mig
Ut ur min frekvens
Och jag blev fast här

Jag skulle ha sagt och gjort och varit
Så mycket mer
Ibland inbillar jag mig
Glimtar av rätt version

Här blir det bara till billig fåfänga




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-10 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zapata