Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ängel

en liten ängel väckte mig inatt
jag vaknade av hennes barn skratt

hon dansade, hoppade
gjorde en piruett
hon är den vackraste
av änglar jag någonsin sett

min sorg och ångest
dansade hon bort

så lilla mamma nu somnar du gott


jag strök över hennes änglahår
fattade hennes lilla hand
tack älskade barn
att du kommer åter ibland

jag finns här
även att du inte mig kan se
vi änglar hör er människor be

somna om nu lilla mamma
jag kommer åter
var inte ledsen
jag hör när du gråter

jag har det bra
finns med dig
varje andetag


Gud som haver
barnen kär
sov lilla mamma
jag sitter här
vart hon vänder
vart hon går
den ängeln älskar
lycka får












Fri vers av Frostflinga
Läst 407 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-10 11:46



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Vackert, fängslande..
2014-02-15

  Lärling
Mycket fint!
2014-02-15

  axveronika
Vackert och gripande
2014-02-15

  Ponkla
Berörande bra skrivet!
2014-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
En underbart fin känsla i dina ord...
2014-02-10

  louisegirl
Mycket vacker!
Griper tag!
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga