Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande Månskensserenad

Flammande längtans törst
Hur kunde du komma först?
Kan hända du skiner mest
Men jag, jag bjuder till fest!

Här i mitt stillsamma sken
Blommar hjärtan av sten
Trottsad av hård konkurans
Från flammornas flackande dans

Ur lågornas flyende glöd
Finner lustar allt sitt stöd
Vid mitt bleka stillsamma sken
Smeks en kind ack så len

Lustande tungors förening
Tros nu finna mening
Svaret på alla gåtor
Växer en gång liten, sig stor




Bunden vers (Rim) av Patrik Valler
Läst 321 gånger
Publicerad 2014-02-10 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler