Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt i mörkret

Inom mig finns det ord som aldrig når fram
krampande fingrar kramar min penna
Svarta streck i en bok jag inte förstår
ångesten slukar min själ min passion

Jag brinner i själen
men saknar diciplin
orken tar slut
och tiden rinner ut

Jag tar inga initiativ för att finna gnistan
till ett liv

Vaknar sent, sommnar tidigt
Jag har blivit smått apatisk till det som sker
utanför

Äter sällan regelbundet, magen självförvållat sjuklig

Men trotts, att jag
ingenting orkar
trotts allt som
sker

Men trotts, att jag
inom mig drunknar
trotts allt jag
ser

Finns det ännu hopp
går solen ännu upp.




Fri vers av Patrik Valler
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-07-16 11:39



Bookmark and Share


    Bögen
Inget positivt tänkande här - men väl ett okuvligt Hopp!
Starkt!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler