Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tankens Limbo

I tankens limbo förblir jag
utmattning befriar för en stund

I tankens limbo

Drömmars svalkande vindar
fördriver kaos från hinnan

I tankens limbo

Smekande värmande strålar
i ljuset förblir jag lugn

I tankens limbo

Styckade själar vrålar
när natten ännu är ung

I tankens limbo
där vakar mitt jag
utan några svar.




Fri vers av Patrik Valler
Läst 527 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 11:40



Bookmark and Share


  Glahns
Mycket vacker dikt. Jag känner väl känslan du förmedlar!
2007-07-21

    Nattviol
en text att läsa fler gånger
innan bilden klarnar...
gillar funderingarna den ger
ett limbo
ett ingentingland
där själen får ro...
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler