Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du som jag?

Faller du som jag? Gör vi oss lika illa?
Blöder du som jag? Flödar det tjockt eller tunt?

Älskar du som jag? Med en outhärdlig hetta?
Hatar du som jag? Med förlåtelsen bakom hörnet?

Känner du som jag? Likt en ormgrops mångfald?
Gråter du som jag? Sällan men ömkligt?

Sörjer du som jag? Av hela din själ?
Går du som jag? Med hastigt flyende steg?

Dör du som jag? Precis som alla andra?
När är du som jag? När är du som någon annan?

Är du som jag? Inte alls som någon annan?




Fri vers av Patrik Valler
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-27 12:18



Bookmark and Share


    Pivvi
otroligt bra helhet och "hatar du som jag? med förlåtelsen bakom hörnet?" bet sig fast direkt!
2008-09-27

  Blåbäret
Jag är inte alls som någon annan, alltså är jag som du - unik!
Gillade verkligen "Hatar du som jag? Med förlåtelsen bakom hörnet?"...stort och kärleksfullt
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler