Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om nuet och att förlåta sitt förflutnas ågren.


Nu är min tid

Its easy to forget what you allready have
when all you see is regrets of the past.

Istället för att ångra att vi inte gjorde det eller det, att vi inte klarade det eller det, att vi inte uppnådde den eller den drömmen då eller då.

Varför inte bara glädjas över det vi uppnåt allaredan?
Varför inte bara njuta av den skönhet som redan omger oss?

Och sedan blicka frammåt istället för bakåt, för att där se nya mål att kämpa mot.

Livet levs inte i då, det levs nu och här!

Tyvärr har vi alla vår beskärda del av överviktigt bagage som vi skulle behöva rensa för att i framtiden med lätt packning färdas.




Fri vers av Patrik Valler
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler