Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhetens Illusion

Jag önskar finna ett par ögon
som reflekterar en del av mig själv

En del av mig har jag tappat bort
den finns under en sten någonstanns

Jag önskar finna mig själv i en koatisk värld
som jag inte alls förstår mig på

Ett halvt jag är kvar, en blek kopia
av ett foto original

En duk förgylld med bitar av mitt liv
pryder stillsamt min bleka vägg

Sviter i livet passerar inför mitt inre öga
en film av mig, med mig och för mig

Jag ser mig i en blankpolerad yta
där fann jag allt som varit försvunnet

Jag vände mig bort från bilden av mig själv
tog ett steg åt motsatt håll...

...det var ett steg emot livet och dess äventyr.




Fri vers av Patrik Valler
Läst 506 gånger
Publicerad 2007-08-03 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler