Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Micke


Du är en sångare

Så sjung för kung och fosterland

Vårat Svea rike

Ja, sätt vårat namn på kartan

Visa världen att Sverige inte bara är

ett avlångt litet dike

Så sjung och sjung och sjung

Sjung utan dess like och du kommer att bli

till en världsberömd stjärna Micke…

Ken Cassel
11/2-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-11 13:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader till en sångare.
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel