Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A dream within a dream within a dream within a...

jag vaknade nyss

 

såg världen 

- förändrad

 

sov bort

ett helt liv

 

i

ett enda andetag

mindes jag

 

mina drömmar

 - var de sanna?

 

blundar

undrar

- vilken verklighet är/var min?




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-11 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord sprider mjukt leende om uppvaknande..
Det diktar du vist om!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP