Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du att

 

 

stråk ur

dina ögons nebulosor

väver

en matta

att läggas

vid universums ingång

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-11 16:10



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackert! Helt i min smak astronomi/poesi.
2014-02-15

  Popangelov VIP
Det här var vackert, kärnfullt.
2014-02-11

    ej medlem längre
Vackert komponerat med rymdtemat.
2014-02-11

  KYREUS of Sweden
Seren skönhet.
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg