Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raderat

Kära vänner som kommenterat eller svarat!

Råkade av misstag radera en hel sida.
Man ska inte vara kvickare i fingrarna än i huvudet!

Om just ditt meddelande var med där - så är jag glad att du skrev - och ledsen för min klumpighet!




Prosa av Michaela Dutius
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-11 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ingen fara vännen...kram
2014-02-13

    Ken Cassel
Ja, sluta genast upp att vara så klumpig, Michaela :))
Inte för att jag är en av de drabbade
Men ändå...

hihihi

Kram på dig!

Ken


2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius