Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en morfar spelar

en morfar spelar glada sorgetårar på sin klarinett till tända ljus

han firar minnet av en liten Iris där i kyrkan
där uppe på bergets topp

han blir filmad, morfar'n, av några mellanstadieflickor
som i sitt skolarbete själva besöker ett Guds Hus

"vi arbetar med flyktingfrågan" säger dom

"så vackert det låter!"

"för vem spelar du?"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-11 18:45



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
goda stunder
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP