Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 11 Februari: Polis räddade kvinna efter brohopp


Världens bästa polis

 

 

I Sveriges värsta stad

en gangsterstad

Även kallad Chicago

numera utan Lago

 

Har denna dag

fått en bättre lag

I Sveriges bästa polis

som simmar i is

 

För att rädda en madame

som hamnat i kylans damm

Hoppandes från en bro

letande Askungens gyllene sko

 

Kanske fann hon lycka

till att livet nu dyrka

Kanske blev polisen

det gyllene beviset

 

Denna sanna saga

mina ögon behaga

Ett ljus i vår becksvarta natt

behövs i vårt samhälles skatt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 1116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-12 09:52



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet! Läs gärna min Limerick 12/2-14, handlar om detta med. :)
2014-02-12

    ej medlem längre
Fint!
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP