Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2014.....


Årstider



Kvinnorna
dom kommer
och
dom går
som räven
i komposthögen om natten

en rosenknopp
har överlevt vintern
om än
lite krökt

stråna i näsan växer
de vet man säkert
men
man vet inte
från vilket håll vinden
tänker blåsa
imorgon

och

tänk om träden
fryser fast
i ett vinterögonblick

och

aldrig knoppas
mer




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP