Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lyckades framkalla

 

 

Hon lyckades framkalla

                                   hans irritation

när hon visade ointresse

                                   för hans framtid

Han blev upprymd av

                                   att hon sköt mitt i prick




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-15 23:05



Bookmark and Share


  Chorin Raphael
Valdigt snyggt och traffande.
Trots de fa orden far det mig att tanka efter, dessutom skratta for att det kanns sa akta.
2014-02-26

  sommarmoln
Jättebra med olika sätt till tolkning trots så få rader...
2014-02-17

  ULJO
En text man säkert kan tolka på många sätt. Precis så som poesi ska vara
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP