Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsglänta

Just nu behöver jag dig
Viska att jag finns
Och klös min axel
Eller min hårbotten
Hårt
Så att det känns
Och dra upp en persienne
Eller glänta lite på ribborna
Så att jag kan se en glimt av regn
Och moln
Bli en aning mindre
Tillsammans med pulsens
Tomhänta slag




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-16 00:55



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe