Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängslan

ibland la jag mig på rygg på ängen
och sög på blad av trygghet
när musiken hemma tagit slut
eller skivan börjat hacka
som höga svordomar och slämda dörrar
molnen gick bort till bergen
månen kom fram
stirrade som kvicksilver
på min osäkra termometer
bara stirrade
som om den undrade
vad jag egentligen viskat för fråga




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-16 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe