Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månstrul





Fullmånen spelar sitt eget spratt,
håller oss vakna uti denna natt.
Vrider och vänder, hoppar gör fåren,
räknar en radda som går till Bosporen.

Studsar sen kring som en illvillig skata,
skränande kraxkrax på Rio de La Gata.
Natten passerad, fåren gått i trans,
kramar sitt ulldun på loge någonstans.

Fullmånen spelar sitt eget spratt,
hållit oss vakna uti denna natt.
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!




ME/2014-02-16




















Fri vers av Madjori
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-16 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori