Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skygga njutningar

 

att förevisa det ändå synliga

är onödiga handlingar, rimligen

det jag förmår

 

i strålglansen av förstulna blickar

andetagens hetta

slutna ord

lackade bekännelser




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-16 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch