Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte förstå att det är så. Har inte riktigt förstått att du verkligen gått.


K.N

Blanda och ge sade livet
slängde en giv din väg
du vandrade sällsamma stigar
du levde inte alltid väl
höll dig inte högt mot himlen
men sökte alltings själ

Livet brinner fram som det silver
du format med din starka hand
vilar i alla toner du manat ur din gitarr
andas nära granskog och stigar
följer våra floder och fall

Brann du kanske för snabbt
levde med evighetsmått
gott har du lämnat i mitt hjärta
medan året förstått
liv är liv är kärlek och allt är bara gott

Nu vandrar du utan smärtor fri i ett annat land
du andades ut all din längtan slappnade av och försvann


Tack för att jag fått vara din vän
Lena 2014-02-16




Fri vers av Lena Renman
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-16 22:16



Bookmark and Share


  Fjäderpennan
Så fint, gillar särskilt / levde med evighetsmått /......Det är nog vad vi alla gör.....
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman