Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansakt!

En god balanserad diet
håller oss bäst som vi alla vet
vad ska vi göra
vilken rätt införa
med en kaka i var hand går det




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-17 08:20



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Dagens leende
2014-02-21

  ULJO
Bra bantningsknep
2014-02-19

    Dan Myrbeck
Ja,
en kaka
och dess maka!
2014-02-17

  Lars Hedlin
Jepp så är det!
2014-02-17

  louisegirl
Så sant och bra skrivit!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt