Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han skrev aldrig

 

Han skrev aldrig direkt och rakt på sak

                             om religion och politik

                             eller om sex, drugs & rock 'n' roll

 

Men indirekt fanns nog dessa teman mellan raderna




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-17 12:12



Bookmark and Share


  ULJO
Nyfiket frågar jag vem han är?
2014-02-19

  KYREUS of Sweden
Mycket det!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP