Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unge diktaren skrev

 

Den unge diktaren skrev

att han har vandrat mot solen

ända tills nu

 

Och att det var som att vandra motsols

 

Min tolkning blev att han längtat

till solens land, men att det var emot

alla förväntningar

 

Fanco styrde fortfarade Spanien

och han anklagade mig för att

vara socialdemokrat

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-17 16:21



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant text
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP