Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar som inte tar slut...

När tiden tog slut
då kvällen plötsligt stod stilla
när allt tappade betydelse
fåglarna slutade att kvittra
och solen gick i moln

Då kramade jag din sista suck
och himlen kysste mina tårar...




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-18 09:32



Bookmark and Share


  coffe
vackert stillsamt regn...sorg
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen