Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Italien.





Denna dag till er glädje
må det så ljuda
ur jordens mitt
och himlens fönster

Öppna för all tid
era vida famnar
och dölj aldrig
för era hjärtan

Då ska era ögon
blossa likt stjärnan
och er kärlek
för alltid växa




Fri vers av J-M
Läst 134 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-18 16:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dagen du åkte till Italien, beglädjes italienarna så!

Underbart skrivet
2014-02-26

    Jim Friberg VIP
Tid verkar vara ett vanligt koncept hos dig, det är vackert.
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M