Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta

lyssna till ditt hjärta

hör dess toner
hör dess sång

det talar till dig
under livets gång

så enkla ord
sagda
av oss människor
var och vareviga dag

när vi känner oro som tvivel
lyssna till ditt hjärta
försök om du kan känna välbehag
eller höra en ljus liten klang
någonstans där inne
som kvinna eller man

när jag lyssnar till mitt inre
som så många gånger förut
när jag behöver lyssna
vill ingenting höras ut

hela jag
mitt hjärta har blivit stumt

det som sjöng
alltmer som ofta
när jag var ung

någonstans mitt i livet
slutade det att känslomässigt slå

nu bara sakta stumt slår det på









Fri vers av Frostflinga
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-29 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert och vemodigt!
2015-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt avslut på din fina text!

2015-10-29

  Hanna Mari Wallin
Väldigt fint skrivet.

vi skall fortsätta att lyssna till våra hjärtan
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga