Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela grejen

Jag reser,
för att finna mig själv.

Fast egentligen är det för att jag inte kan stå still.

Jag söker mer desperat,
ju längre tiden går.

Vad vill jag hitta?
Vad kommer jag att finna?




Fri vers av Tekla F.
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-18 18:47



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Resan inom sig själv kan vara oändligt lång.
Frågan är ju, precis som du ställer, vad vill du hitta?
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.