Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OS-2014




Northug är en ful figur,
stor i svadan eller hur.
Spyr sin galla över alla,
flinar illa när dom falla.

Vallan fel han bortförklara.
Finland, Sverige, skrattar bara.
Betalt han fått för gamla osten,
Sverige bäst, det säger prosten.

Northug är en ful figur,
stor i svadan eller hur.
Spyr sin galla över alla,
flinar illa när dom falla.

Ta nu skeden uti hand,
visa syster, broders band.
Sluta upp att vara snorkig,
besserwisser ganska korkig.

Northug är en ful figur,
stor i svadan eller hur.
Spyr sin galla över alla,
flinar illa när dom falla.




ME/2014-02-19




Fri vers av Madjori
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-19 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori