Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rofylld färd


Eka på drift

Vattnets rofulla slag mot båten
vaggar mig till i ro.
Jag vänder min blick mot
himmeln med vita moln,
som leker tafatt.
Får se nu, jo det molnet
liknar en elefant,
eller en stor glass?
Hoppsan va vad de?
Oj en fisk som nästan hoppade
i båten.
Men jag hade kastat i den igen.
Jag är inte ute för att fiska,
bara få lugn och ro.
Vinden rufsar lekfullt mitt hår,
som vaggar mig till ro.
Jag somnar.




Fri vers av UllaBritta
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-19 17:04



Bookmark and Share


  aol
en skön gladtext, gillas
2014-03-15

  Connie
Vilken skön text, jag hör nästan vågskvalpet!
2014-02-27

  Johan Strömstedt
Liknar en elefant ekker en stor glass, härligt!
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta