Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöängel

Utanför fönstret väntar den bleka

Vinterns fagra Drottning

Vinkar och ler

Vill att jag kommer ut och leker

 

Hennes isande ögon får mig att minnas

Vita kullar

Frusna blad i en bortglömd vinterträdgård

 

Blundar hårt

Känner den bitande vinden i mina kinder

Känner den kalla snön mot mina fingrar

 

Snölyktor

Snöänglar

En Isgrotta att drömma sig bort i

 

Mina bara fötter vidrör den kalla snön

Springer med glädje ut till min lekkamrat

Vill skapa nya minnen

Hennes kalla famn värmer mitt frusna hjärta…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-19 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse