Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig...

en förklaring är jag skyldig
ett brott jag begått

ber om ursäkt
för de känslor du fått

förlåt för att jag gav dig
känslan av hopp
trygghet och tro

förlåt
att jag fick din kärlek
för mig börja gro

mitt hjärta är stumt
finns inga känslor där

jag vet nog inte
vad kärlek är

finns ingenting
som inuti känns riktigt bra
jag bara
är
liksom

tar dag efter dag
bara jag


brottet jag begått
är känslor jag saknar

jag väljer att ensam somna
att ensam vakna


så återigen
förlåt
rara fina du
jag sänder dig en tanke nu






Fri vers av Frostflinga
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-20 20:07



Bookmark and Share


  louisegirl
Berörande fint skrivit!
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga