Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt att jag är sur på Svenska damhockeylandslagets 3:e period....sur på coacherna....sur på fjuttandet med pucken.....sur på att aldrig skjuta utan fjutta pucken framför mål och ingen där...Heder åt schweiziskorna ...


Sveriges damer förlorade välförtjänt

 

När feminismens land spelar hockey

slutar det med gråtande söta dockor

De kan inte inse att pucken är rättvis

idag var förlusten klantighetens bevis

 

Så sluta grina ni förtjänade förlusten

om ni börjar träna så kommer trösten

Lite hårdhet i armarna så slutar ni fjutta

tro inte alla är talibaner som kan skjuta

 

Schweiziskorna var kanske inte sötare än er

men jag lovar att de inte var några talibaner

Hockey är ingen enkel svensk vårdnadstvist

inga motståndare utvisas direkt utan bevis

 

Så ta er i kragen spotta ilsket som en äkta man

erkänn att Zlatan har rätt när han gnäller ibland

Sverige må vara världens bästa kvinnliga land

men ishockey är ingen sport för fina nagelband

 

Så sluta fjutt fjutt fjutta

börja skjut skjut skjuta

Ser med glädje när ni förlorar fjuttligan

och vinner skytteligan




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-20 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP