Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina hav

mina hav är inte avlägsna
mina hav är här och nu
jag har seglat på dom
de har gett mig skum
de finns vid min brygga
och jag badar i deras vatten
året om
två gånger
har jag seglat jorden runt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2014-02-20 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP