Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö över vår

önskningen flög på vackra vingar över snön
men han såg att den var falsk och saknade bäring
så han sköt ner den

när han sedan satt i förhör
hos polisen i arresten
hade han inget vidare att säga

och i tingsrättsförhandlingarna teg han

domen blev
tre år på bröd och vatten

överklaga ville han inte




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-02-20 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP