Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 20 Februari: Stopp för diktaturskatt nedröstat


Sverige skickar terroristpengar

 

 

Varför tar Sverige hit Eritreaner

om de samtidigt stöder diktaturen

Självklart jublar regimens vänner

att deras Svenska bidrag överlever

 

Om det är som alliansen modigt säger

att faran inte existerar för deras uppehälle

Skicka tillbaks alla till deras ursprungsläger

för detta, om det sker, är ju bara ett polisärende

 

Vad säger USA om det här herr Reinfeldt

är det fritt fram att skicka terroristpengar

Från svenska välfärdssamhällets krigsfält

är du stridshingstarnas nya chef över dödsänglar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-21 06:54



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är deras besparande pengar som skickas tror du att eritreaner vill bo i Sverige på äldre dar eller jordfästas i protestant land? dessutom kanske är utpressning taxa pengar för att slipas vi terroriseras och hjälpa till i stället.
asyl för arbete och asyl för politik är inte samma sak.
Jag berättade vad deras kvinnor läser på tunnelbana ”När kriget kommer första hjälp” fan det är så komplicerad…
2014-02-21

    ej medlem längre
Det verkar konstigt att regeringen är så mån om att de ska skicka skatten till Eritrea.
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP