Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna Text är omgjord övre halvan är originalet nedre halvan är det som blev senare. Skulle veta vilken ni föredrar av de båda. Tack på förhand.


Mentor 2

Du sitter i det tysta tryckande mörkret
Där tankar flyger skrikande i ditt inre


Du vill springa och skaka av dig bilderna
Men du kan inte


Du sitter fast i en bur som inte kan öppnas
Ty tiden är dess nyckel


Det enda du vill är att hoppa av
När vansinnets karusell snurrar
Men för vad


Ett svar
Ett svar till evighetens frågor...

 

Du sitter i det tysta

tryckande mörkret

tankarna flyger skrikande i ditt inre

 

Du vill springa

skaka av dig bilderna

Men du kan inte

 

Du sitter fast

i en bur

som inte kan öppnas

tiden är dess nyckel

 

Det enda du vill:

hoppa av vansinnets karusell

hoppa av

hoppa av…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-21 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse