Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bokstavsdikt, har gjort på hela alfabetet. Idag första bokstaven i Diagnos.


D


Darrar i vinden
Kastar mynt i dammen
Dansar i önskningar
med min datamaskin
Debut med defekter
Allt för att deklamera
min deprivation
Tar du mig som jag är
frågar jag demonstrativt
Om du deponerar
ditt hjärta
får du mina dikter
Dimension i kärlek




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-19 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt