Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma min.

Jag älskar dig,
fast man inte alltid vill säga eller känner det.
Vill bara krama om dig och visa all min kärlek till min förebild.
Du är väldigt strong, det kanske du själv vet.

Du har burit mig och mina systrar i nio månader.
Du har överlevt cancer.
Du har kämpat mot det mesta.

Jag önskar jag vore det barnet du vill ha.
Om du lämnar oss så vet jag inte vad som händer.

Förlåt för alla fel jag har gjort.




Fri vers av Invisble-girl
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-22 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre


verkligen
en text som berör ... mig ...
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl