Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tepåsetexten påstår

 

Tepåsetexten påstår

                      att man inte bör attraheras

                                           att söka ensamheten

 

Varför kan jag fråga mig

                      trots att jag vet att relationer

                                          är det viktigaste i livet




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-22 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP