Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista stunden





ber dig blunda
lägger armarna runt din hals
kysser
ögonlock
näsa
kinder
läppar

min nästipp letar punkten
just där invid ditt öra
med läppar fortfarande stumma
dom vet vad du vill höra
jag kan inte säga dig de rätt orden här
kan inte hjälpa
hur kärleken den är

ser sen på dig länge
studerar varje linje noga
vill minnas varje
drag
doft
smak
för jag vet att den här stunden
kommer aldrig mer tillbaka




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-22 22:44



Bookmark and Share


  Knickedick
njut mens du kan.
gillar upplösningen
2014-02-28

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit :)
2014-02-23

    ej medlem längre
så fint så!
2014-02-23

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet