Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"LivsApp"

När jag såg ditt liv
falla isär
lämnade jag ett meddelande
i ditt huvud

köp dig en "LivsApp"
där du kan ställa frågorna
om dig själv
du alltid velat få svar på

&

Andra Appar i sortimentet:
"Barnet i dig" - Lek i vardagen för stora människor
"Befria dig från indoktrinering" - Är dina åsikter dina?
"Skapa dig själv" - Finn kärleken till dig själv.
"Du är en del av miljön" - Upptäck sambandet mellan dig och naturen.
"Energi" - Allt är energi, lär dig använda energin positivt.


Alla Appar kan synkroniseras med ditt DNA och du kan skapa påminnelser så att du väljer rätt väg.




Övriga genrer (Satir) av L.byström
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-09 17:35



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
så fiffigt... vi är snart där, eller hur ;-)
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström